Khamis, 8 Julai 2010

balik umk dah...

cepat tol cuti 2 bulan ni. rase mcm 2 minggu jer. tapi tak la terase sedih sngat sebab aku pun duk kelatan.huhu
bile tengok dlm FB ngn blog ramai kawan2 bersedih bab dah nak start semester baru.aku rase jealous la plak.
entah la nape? mungkin sbb aku tak terase sedih bile start sem  baru.

dah rase macam sekolah menengah. mane tak nye dekat sangat nagn rumah. mungkin Allah nak aku temankan umi kot. tak ape lah, yang penting menuntut ilmu kan?

tak sabar2 plak nak jmpe dengn kekasih hati..fatimah...dah lame tak jumpe die. mcm mane la reaksi die bile jumpe aku ? mungkin dingin mcm sem lepas..

ya allah takut nyer aku.. arap2 sem ni dia boleh menerima aku dengan baik...

2 orang mengomen:

Sachi Asukai berkata...

insyaAllah...dun worry too much!

inSan leMoh sEgalo2nyo berkata...

insyallah T-T

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.