Sabtu, 31 Julai 2010

oh wifi

dah lama aku tak update blog nie. bukan malas, nak kata sibuk study pun tak. tapi nie dsebabkan wifi kat asrama teramat lah teruk. aku pun tak pasti nape. tapi bila tanye mpp, diorang cakap yang serve tak dapat nak support ramai sangat orang yang online. tu tak campur lagi dengan yang download movie. padahal umk dah bayar rm100k sebulan untuk servis nie. tapi tu pun tak memadai.

mungkin kene bayar sejuta kot baru ok.huhu skang nie aku kat dewan kuliah 3, nak gune wifi terpakselah mengorbankan masa tidur yang berharga nie. 

bnyak bende aku nak cerita sebernya. tentang aku. kawan2. program2. mcm2 lah.

just for my self......korang jgn bace.hehe

0 orang mengomen:

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.