Selasa, 28 September 2010

DiGi iPhone 4 Real

mane tak best nyer...bile cerite pasal G ni. iphone4 ni 4G.
korang tahu tak ape makne 4G ni?
maksudnya korang leh gune internet lebih laju dari broadband korang.
maksudnya korang leh download ape saje dengan pantas..
maksudnye korang leh penuhkan blog korang ngn entry2 giler..
maksudnya korang leh komen sume FB kengkawan korang sampai penuh.
maksudnya korang akan fail exam sbb asyik sangat ngn iphone ni...
 T-T...hehe

jadi baik korang jgn masuk pertandingan ni..bagi jer aku menang..hua..hua..hua

1 orang mengomen:

Cik Liz a.k.a Leza berkata...

gud luck!

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.