Selasa, 21 September 2010

orang kate...

orang kate aku ni serious.
orang kate aku ni tak sporting.
orang kate aku ni membosankan.
orang kate aku ni berlagak.
orang kate aku ni perasan smart.
orang kate aku ni tak open minded.
orang kate blog aku GLOOMY..

perangai aku memang dah tak dapat nak ubah. aku memang macam ni. dah 20 tahun aku terdidik ngn perangai ni. nak ubah dalam sekelip mata tak leh. slow-slow nanti aku cube k :).

tapi pasal blog gloomy tu boleh diubah. nantikan insanlemoh versi ke-2. HUHUHU...HAHAHA...HUHUHU
(dah macam orang utan da... ;P)

1 orang mengomen:

alinac lover berkata...

slow2..msti bole!

i da follow u ya

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.