Ahad, 3 Oktober 2010

MPI + letih + penat + malu + pengalaman baru + banggo = alhamdulillah

alhamdulillah dengan berakhirnya malam sinfoni khasih tadi maka tamat la sudah minggu penghayatan islam 2010. penat la jugak minggu ni. walaupun banyak kesilapan yang berlaku, dan aku aku laku kan sengaja atau pun tak aku tetap berbangga dan berterima kasih kat semua yang terlibat. tadi bnyak aku ambik gambar kawan2.nak upload tapi sayang tak leh. ingat nak tujuk kat korang sume. tapi tak ade rezeki la nampaknyer.


mood malam ni = mengantuk + letih + longlai + puas hati + gembire + malas nak gi kelas esok


maaf la yer, bnyak lagi aku nak tulis entry ni. tapi tak larat lah. layan peminat-peminat UNIC tadi buat aku penat jer.huhu

aku tengok penonton lelaki tak ade ape2 pompuan sampai yang kelihatan nak nangis tengok UNIC depan mata hahaha. aku rasa kalu UNIC kenyit mata cikit jer kat die mesti terus rebah dan pengsan. nape la budak2 ni memuja mereka sampai macam tu. padahal dia pun same ngn kita. tak ade lebihnya. 

mata dah ngntuk...nanti aku sambung esok2 ek..............

2 orang mengomen:

WEI LYN berkata...

berbaik sgka la..mgkin diorg nangis sbb insaf.. method dakwah yg UNIC gunakn mmg santai dan insyaAllah smpai ke hati..

Moga kita yg bekerja jgk bkn hnys dpt ilmu dlm berorganisasi,tp dakwah yg kita ingin smpaikn pada org lain turut menjadi pringtn buat diri kita..

inSan leMoh sEgalo2nyo berkata...

insyallah...
maafkan diri yang lemah ini...
arap2 betol ape yang akak cakpkan
:)

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.