Sabtu, 13 November 2010

demam :(

assalamualaikum....
korang ape kabar ari ni? sihat? aku tak berape sihat aku demam + sakit kepala + cirit + tansion nak exam
dan untuk segment mood aku pada hari ni :

mood hari ni : 100% feeling bad

T-T-T-T-T-T-T

Selasa, 9 November 2010

nak tulis ape?

assalamualaikum :(
ari ni tak tahu nk tulis ape...ok lah kite mule dgn "MOOD HARI NI"

mood hari ni : baru bngun tido jadi muke tak bermaya + rambut kusut masai + menyesal bab bazirkan masa keemasan ini untuk study + tertekan ngan masalah laptop + lapar, tapi tak leh makan bab budget minggu n dh lari jauh + tekanan exam

tapi keseluruhan aku tetap melalui saat2 bahagia bab kawan-kawan aku selalu mari bilik aku :) aku sekang ni tengah exam. leteh gak oo bende ni..haha

ade follower ngadu blog aku lembap, aku punperasan jugak. jadi aku pn try la buang 2-3 aplikasi, ingat dhlaju dah tapi lembap jugak. dh xbleh buang dh, sayang hahaha.. 
sekang n aku sedang berjimat. bab aku lari budget. biasanya aku seminggu rm50 jer. tapi semenjak 2 minggu n jauh lari. aku pn heran. tak tahu beli ape teruk betol "~

k lah.. ak cau dulu :)
wassalam

Jumaat, 5 November 2010

"KONTEST GAMBAR PALING LUCU"





terima kasih kat saudari noie sebab sudi jemput INSAN masuk kontez n. jadi untuk memenuhi syarat2 masuk kontez n, insan pilih gambar "ultraman 3 sekawan mnewaskan raksaksa" hehe..




ni sume anak2 saudare insan :)
yang baju puteh tu "ultrawomen hannan"
yang tak pakai tu "ultrawomen faqihah"
yang lelaki tu plak "ultraman muaz"

kisah bermula pada suatu pg yang indah. ketika itu raksakse "ayoh su" bersiap nak pergi kerje kat pejabat raksakse sedunia.. "ayoh su" pun pakai la semart2 sebagai raksakse.. ulraman ngn ultrawomen mase tu tido lagi.... nyenyak betol.... :) jadi raksakse "ayoh su" pun berjalan terhenjut2 bb tak nak gerak ultraman ngn ultrawomen. kalu terjage alamat masalah lah :)

jalan punyer jalan. alkisahnyer pintu "gua raksakse" ni kalu bukak mesti menghasilkan satu bunyi yang amat nyaring dan amat dikenali ramai. bukak ner pintu raksakse terus pegi bersalam ngn ummi raksakse yang juge merupakan nenek ultaraman dn women. lepas tu raksaksa "ayoh su" berlari dgn kelaju kilat untuk turun tangge..tibe.....

"ayoh suuuuuuuuuuu".. alamak ultraman telah terjage... masalah akan melande :0
jeng...jeng...jeng...

ultraman pun berkate "ayoh su nok g kijo ko"?

dgn berat hati raksaksa "ayoh su" menjawab "yer"

lantas mereka bertiga menggunakan kuasa jeritan "beli coklat!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
tidak...................... raksakse gelisah..

raksakse tak sanggup beli kn coklat,sbb xade duit. lalu raksakse pun kate. "ayoh su rela mati"..
"fire lah"

lalu mereka pun fire menggunakan jurus masing2... tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 saat kemudian....


tak ade ape2 pun berlaku kat raksaksa.....??? ala raksaksa kuat sangat sampai tak terase fire ultraman..
jadi terpakse jugak la raksaksa belikan coklat tu untuk ultraman dan ultrawomen :(


-the end-

Selasa, 2 November 2010

aku sayang kengkawan aku sbnarnyer...

assalamualaikum :)

dalam exam pn smpat lagi aku post entry huhuhu.. i love be a blogger :)

aku minta maaf yer bab tulis entry mengarut hari tu. bukan sengaje mungkin mase tu tertekan sebab banyak lagi tak belajar. aku sayang kawan2 aku sebenarnyer, aku sayang mereka kerana ALLAH. aku tak penah membenci mereka kecuali seorang (aku benci dengan perangai gedik nyer. die lelaki tapi lembut. nnti lah ade mase aku cerite k)

kalu macam marah tu biase la kan. orang kate sedangkan lidah lagi tergigit kan :). maaf yer kawan2 sebab aku terkate bende yang tak sepatutnyer.

blog ni aku anggap sebagai tempat untuk meluahkan perasaan. sebab tu banyak mengarut hahaha..
sebab tu la hari ni aku kehilangan seorang follower :( dulu ade 25 orang, sekarang 24 jer.. sedih jugak bila dia tinggalkan aku. tapi tak ape kiter tak leh pakse org kawan dengan kite. dan aku yakin kamu semua yang masih kekal ni semuanyer ikhlas untuk berkawan ngn kau kan..

walaupun blog aku ni mengarut tapi korang tetap setia dengan aku. aku dah tak tahu macam mana tunjukkan penghargaan aku kat korang.. hanye leh ungkapkan terima kasih dengan setulus hati.

sayang korang semua..

mood hari ni : gembire bb dpt jwb paper bi + rindu fatimah + leteh study (relek dulu main game :) + keyang (makan mkn nasi goreng pataya) + sedih bb hilang sorang follower

tadi aku exam paper BI, relek jer sbb senang jer :P jadik masuk dewan dengan ceria la. aku pun ambik seat no.8 mmg meje aku la. mase exam nak mula aku nampak fatimah datang, tup..tup.. duduk depan aku. biasanyer meje die kat depan. tapi kali ni betol2 depan aku. aku jadi kaget. tak tahu nak cakap ape. aku yang ceria dan bising tadi tibe2 jer jadi senyap.

masa jawap soalan pun kejap2 tengok kat dia. jadi hilang konsentrasi. haha tapi alhamdulillah aku leh jawap seadanya. harap2 dapat A lah yer :) amin

luse lagi payah MINERALOGY aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

tak susah tapi bnayk haha...setakat ini aje lah mlm ni..aku nk pi solat isyak jap. pastu nak study..hehe..ke stido? :P

salam
 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.