Selasa, 2 November 2010

aku sayang kengkawan aku sbnarnyer...

assalamualaikum :)

dalam exam pn smpat lagi aku post entry huhuhu.. i love be a blogger :)

aku minta maaf yer bab tulis entry mengarut hari tu. bukan sengaje mungkin mase tu tertekan sebab banyak lagi tak belajar. aku sayang kawan2 aku sebenarnyer, aku sayang mereka kerana ALLAH. aku tak penah membenci mereka kecuali seorang (aku benci dengan perangai gedik nyer. die lelaki tapi lembut. nnti lah ade mase aku cerite k)

kalu macam marah tu biase la kan. orang kate sedangkan lidah lagi tergigit kan :). maaf yer kawan2 sebab aku terkate bende yang tak sepatutnyer.

blog ni aku anggap sebagai tempat untuk meluahkan perasaan. sebab tu banyak mengarut hahaha..
sebab tu la hari ni aku kehilangan seorang follower :( dulu ade 25 orang, sekarang 24 jer.. sedih jugak bila dia tinggalkan aku. tapi tak ape kiter tak leh pakse org kawan dengan kite. dan aku yakin kamu semua yang masih kekal ni semuanyer ikhlas untuk berkawan ngn kau kan..

walaupun blog aku ni mengarut tapi korang tetap setia dengan aku. aku dah tak tahu macam mana tunjukkan penghargaan aku kat korang.. hanye leh ungkapkan terima kasih dengan setulus hati.

sayang korang semua..

mood hari ni : gembire bb dpt jwb paper bi + rindu fatimah + leteh study (relek dulu main game :) + keyang (makan mkn nasi goreng pataya) + sedih bb hilang sorang follower

tadi aku exam paper BI, relek jer sbb senang jer :P jadik masuk dewan dengan ceria la. aku pun ambik seat no.8 mmg meje aku la. mase exam nak mula aku nampak fatimah datang, tup..tup.. duduk depan aku. biasanyer meje die kat depan. tapi kali ni betol2 depan aku. aku jadi kaget. tak tahu nak cakap ape. aku yang ceria dan bising tadi tibe2 jer jadi senyap.

masa jawap soalan pun kejap2 tengok kat dia. jadi hilang konsentrasi. haha tapi alhamdulillah aku leh jawap seadanya. harap2 dapat A lah yer :) amin

luse lagi payah MINERALOGY aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

tak susah tapi bnayk haha...setakat ini aje lah mlm ni..aku nk pi solat isyak jap. pastu nak study..hehe..ke stido? :P

salam

4 orang mengomen:

shafida berkata...

dia tgk u tak? ke dia baut2 xnampak? hampeh sungguh.....
xper2...

bunga bukan sekuntum,
kita lelaki....macam kelapa, makin tua makin bernilai....
bunga muda2 memang cantik...bunga taik ayam pun kalu mula2 kembang cantik...bila dah senja....xlaku dik non....

ingatlah tika hujan turun kita merenung langit, kenapalah hujan, kain kat jemuranpun xkering lagi....bila mendung berlalu....keluar matahari yang cantik....wah, rupa2nya Allah nak membersihkan alam yang tercemar dgn debuan asap2 dan kotoran...dan Allah hadiahkan udara yang bersih danmatahari yang bersinar...

jadi kalau kita dalam kesedihan, jangan biarkan diri kita terus bersedih....sebenarnya Allah nak menghadiahi kita dengan benda yang lebih elok lagi...cuma masanya belum tiba....

kita kena positif yer dek non....

Omen Necrofis berkata...

Biasala tu... masa student macam2 perangai ada.. suka dan duka. Tapi bila dah masuk alam pekerjaan nanti (spt yg saya alami ketika ini)... akan ingat semua kenangan2 masa jadi student2 dulu... rindu nak kembali ke zaman tu sebenarnya!

inSan leMoh sEgalo2nyo berkata...

emmm.. alah kak ida, ber i u dgn aku..hahaha poyo jerk.
xdok gapo eh kda. tok jejah pun fatimoh dok depe heng cumo sebab lamo tok kecek nga dio jadi kanjare meta haha..

inSan leMoh sEgalo2nyo berkata...

terime kasih cik rosli..sy nk blajar sungguh biar bleh ikut jejok langkah en. amin...

long life geoscience!!

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.