Jumaat, 5 November 2010

"KONTEST GAMBAR PALING LUCU"





terima kasih kat saudari noie sebab sudi jemput INSAN masuk kontez n. jadi untuk memenuhi syarat2 masuk kontez n, insan pilih gambar "ultraman 3 sekawan mnewaskan raksaksa" hehe..




ni sume anak2 saudare insan :)
yang baju puteh tu "ultrawomen hannan"
yang tak pakai tu "ultrawomen faqihah"
yang lelaki tu plak "ultraman muaz"

kisah bermula pada suatu pg yang indah. ketika itu raksakse "ayoh su" bersiap nak pergi kerje kat pejabat raksakse sedunia.. "ayoh su" pun pakai la semart2 sebagai raksakse.. ulraman ngn ultrawomen mase tu tido lagi.... nyenyak betol.... :) jadi raksakse "ayoh su" pun berjalan terhenjut2 bb tak nak gerak ultraman ngn ultrawomen. kalu terjage alamat masalah lah :)

jalan punyer jalan. alkisahnyer pintu "gua raksakse" ni kalu bukak mesti menghasilkan satu bunyi yang amat nyaring dan amat dikenali ramai. bukak ner pintu raksakse terus pegi bersalam ngn ummi raksakse yang juge merupakan nenek ultaraman dn women. lepas tu raksaksa "ayoh su" berlari dgn kelaju kilat untuk turun tangge..tibe.....

"ayoh suuuuuuuuuuu".. alamak ultraman telah terjage... masalah akan melande :0
jeng...jeng...jeng...

ultraman pun berkate "ayoh su nok g kijo ko"?

dgn berat hati raksaksa "ayoh su" menjawab "yer"

lantas mereka bertiga menggunakan kuasa jeritan "beli coklat!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
tidak...................... raksakse gelisah..

raksakse tak sanggup beli kn coklat,sbb xade duit. lalu raksakse pun kate. "ayoh su rela mati"..
"fire lah"

lalu mereka pun fire menggunakan jurus masing2... tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 saat kemudian....


tak ade ape2 pun berlaku kat raksaksa.....??? ala raksaksa kuat sangat sampai tak terase fire ultraman..
jadi terpakse jugak la raksaksa belikan coklat tu untuk ultraman dan ultrawomen :(


-the end-

8 orang mengomen:

si biskut berkata...

kurang lucu lagi tuh..ko bubuh lar gambar yang macam mr bean ker atau backkom ker..baru best.aku sokong ko terus.

inSan leMoh sEgalo2nyo berkata...

haha..tu tak asli la.
tu copy cat name nyer. kite nk yg asli. lagi pun anak2 sedare aku comel2..yakin menang nyer hahaha
*wink *wink

Miza Yusof berkata...

good luck :)

inSan leMoh sEgalo2nyo berkata...

time kasih miza :)

nur berkata...

good luck ye otomen2 itu
ALL IN ONE

inSan leMoh sEgalo2nyo berkata...

nur mati la raksakse. sian kat raksaksa :)

noie berkata...

kekeke... wahh... otromen my son pun suka ni... kekeke.. kalahr raksakse dek otromen cilik yer..

tq sebab joint k!

inSan leMoh sEgalo2nyo berkata...

hehe..kire menang la yer :)

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.