Selasa, 9 November 2010

nak tulis ape?

assalamualaikum :(
ari ni tak tahu nk tulis ape...ok lah kite mule dgn "MOOD HARI NI"

mood hari ni : baru bngun tido jadi muke tak bermaya + rambut kusut masai + menyesal bab bazirkan masa keemasan ini untuk study + tertekan ngan masalah laptop + lapar, tapi tak leh makan bab budget minggu n dh lari jauh + tekanan exam

tapi keseluruhan aku tetap melalui saat2 bahagia bab kawan-kawan aku selalu mari bilik aku :) aku sekang ni tengah exam. leteh gak oo bende ni..haha

ade follower ngadu blog aku lembap, aku punperasan jugak. jadi aku pn try la buang 2-3 aplikasi, ingat dhlaju dah tapi lembap jugak. dh xbleh buang dh, sayang hahaha.. 
sekang n aku sedang berjimat. bab aku lari budget. biasanya aku seminggu rm50 jer. tapi semenjak 2 minggu n jauh lari. aku pn heran. tak tahu beli ape teruk betol "~

k lah.. ak cau dulu :)
wassalam

4 orang mengomen:

Sachi Asukai berkata...

biase la 2 heng..hehehe...aku in a week bajet rm 100 ke bwh.ke bwh okey!bukan lebey.tapi paling min, 50 rgt la.chaiyok2!nak balik umah T_T

shafida berkata...

xdok pitisko? berapa minggu lagi nak abis......

inSan leMoh sEgalo2nyo berkata...

ape kate ko up sikit buget ko jadi 120...20 tu bagi kat aku..huhuhu

inSan leMoh sEgalo2nyo berkata...

esk last perekso kda..duit ado,tapi ingt nk jimat ceremat.

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.