Isnin, 10 Januari 2011

iam back..

assalamualaikum, geng :)
korang sihat tahun baru ni? aku alhamdulillah sesihat biase. maaf sebab aku privacykan  blog aku dulu. bukan aper, aku sebenarnye malas nak update. kini aku kembali dengan name yang baru, moto yang baru, kehidupan yang baru, status yang baru, fasyen yang baru. pendek kate semua baru :)

jom wat list bende baru aku:

  1. kini blogku bernama "simpangDUA" korang leh lawat kat (http://jalansimpangdua.blogspot.com)
  2. moto pun baru dah "kamu yang memilih jalan yang mana"
  3. aku dah tahu hala tuju aku
  4. aku bukan lagi widow/duda, tapi sekarang aku single balik :)
  5. aku sekarang lebih simple dari dulu, tapi semakin menjaga kecantikan :)
nanti aku tulis kenapa aku berubah serbe baru, cerite best kot. walaupun bukan cerite lucah atau 18 sex yang macam korang bace tu,(haram bai)tapi aku memberi jaminan halal dan menarik dari jakhim. ni jer la intro aku nnti aku update esok plak yer :)
bye2 dan wassalam
aim  back :)

0 orang mengomen:

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.