Selasa, 5 April 2011

mane wallet ana !!!!

assalamualaikum :)

selamat petang. ana sihhat antum semua macam mana? sihat? hari ni, 5 hari lagi nak exam. study langsung tak start lagi hu.hu.hu. bagus tak :) hari ni dari jam 9 tadi ana pergi sambung banci kat machang. alhamdulillah hari ni selesai dah banci tunggu nak isi jerk. esok nak anta emmm...

tinggal assingment geophysic ngan geochem jer la tak hantar lagi. lepas siap sume ni boleh la nk study insyallah..ameen moga dipermudahkan. tadi masa gi wat survey alhammdulillah cepat jer siap pukul 11 dah siap. wat cepat2 hehe..ambik maklumat penting jer yang lain goreng sendiri yang penting duit masuk huhu..

balik tu ana nk pergi air terjun bukit bakar tapi sayang tersesat..huhu... huhu... balik tu pulak singgah bundle aku jumpe jeans comeiiiiii. ana ambik jeans ngan jaket sehelai. bargain punyer tawar, boleh la rm 140. heppi boleh murah, tapi bila ana check poket wallet tak ader. baru ana teringat aku tertinggal wallet kat rumah!

minyak moto tinggal suku jer lagi :( macam mana aku nak balik UMK? mane nak sampai. muke ak dah pucat lesi dah, emosi dah tak terkawal. kalu mati tengah jalan macam mana? dengan hati yang berat ana mulai bertawakkal. dalam hati ingat ALLAH jer.

ALLAH jer tahu macam mana terdesak mase tu. semakin dekat ngan kota bharu semakin risau, mana tak nyer minyak dah merah. tapi Alhamdulillah sampai jugak :) sangat-sangat bersukur pada ALLAH tapi sampai UMK solat zohor lewat jugak tngok citer katoon.

manusia n memang jahat, tak kenang budi.bila ada masalah pada Allah mintak bersungguh-sungguh. tapi bila ALLAH lepas kan terus lupa. astaghfirullah... ampuni lah hamba MU yang tak kenang budi ni :( ampuni lah daku ya Rahman

0 orang mengomen:

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.