Khamis, 19 Mei 2011

CONFERENCE DI UKM

Program ni sehari jer, MASS DONY yang buat die nak kenal kn SBG UMK kat UKM ngan persatuan geology kat Malaysia macam
  1. IGM (Institude Geology Malaysia) 
  2. Langkawi GEOpark
  3. GSM ( Geology Society Malaysia) 
  4. YES (Young Earth Scientist)
Ana ingat budak-budak uni lain ader. Tengok2 UMK jer huhu. But still ok, I like the forum with DR.JONNOT (chairman of YES Malaysia), PROF IBRAHIM KOMO (pengarah lestary) dan DR LEE wakil GSM. 
Faedah forum n memang banyak antaranya,
  1. ana boleh kenal orang geology berpengaruh di Malaysia
  2. masalah yg dihadi o;leh geologist khususnya
  3. salah anggap manusia tentang geology
  4. dan hubungkan link dgn persatuan2 geology berdaftar
terima kacih sama MASS DONY ya :)
sini gak ana kenal ngan sorang junior SBG,  IMAH. Hari-hari ana meroyan dengan dier huhu aku tak ambik bnyak gambar untuk ni, simpan beteri HP untuk 3 hari menggila di kL bersama abg syncline ngn anticline :) sem depan memang banyak ar activiti nak dibuat, nk buat mendaki gunung lagi, mpi lagi, research ngn Pak Arham lagi. huh sibuk2 

4 orang mengomen:

miranawi berkata...

siap mention name imah. HAHA

i-am-imah berkata...

waaaaaaaaaaaaaa.. ade name aku..
hahahhahahahhaa..

apsal kate mnggile? kan da kantoi ko gile..

rimbun menghijau berkata...

tu bukan ko la imah..imah tu name kucing kurap aku jumpe kat UKM sian kucing tu huhuhu

i-am-imah berkata...

bongok nye heng....!
ko tulih atas tu, junior sbg ...

tibe2 kate kucing lak an..
mmg mnx penmapr la tu
siap kate kucing kurap lak tu...
kuang ajaaaaaaaaa!

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.