Rabu, 24 Ogos 2011

aku berhati lembut :)

salam alaikum :)

hehe walaupun aku ni berhati lembut, bukan maksudnya aku ni lelaki lembut :) tapi aku ni jenis yang mudah terguris dan terase. emm, sampai kawan2 tak gerak solat pun aku leh terase. tp betol kan, solat ni penteng kenape lah budak2 ni tak gerak aku emm..

tapi aku tahu aku mmg mcm n. so lepas 2-3 jam aku ok balik :)) i love all my pren lah :))

0 orang mengomen:

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.