Sabtu, 8 Oktober 2011

lelaki lembut kah aku?


اسلام عليكم ورهمة الله وبركاته


lama aku tak post blog bukan aper malas, dan laptop aku hilang. kene curi :'( tak aper lah moga ALLAH gantikan dengan yang lebih baik lagi.

bila aku baca balik blog aku ni, baru aku sedar. bahawa aku ni adalah lelaki yang emo, jiwwang, lembut, lemah. jadi aku pun rasa dan berazam nak jadik lelaki sejati. aku akan mulai menulis sesuatu yang lebih bermanafaat dan berguna kepada agama, negara dan dunia.

aku nak menulis sesuatu yang menarik dan boleh membantu orang lain. dah tak nak dah berjiwwe-jiwe nih buat malu ajer. mungkin bab aku n tak matang lagi kot, terlalu mengikut nafsu dan hati. cepat melatah dengan keadaaan sekeliling.

aku baru sedar :) hehe.. teruk2 tapi masih belum terlambatkan :) so from now i will change :) untuk artikel pertama ni aku petik dari kakak aku :) artikel yang berkait rapat dengan remaje. "nak tenok 18 sex "


p/s : dah beraoe banyak kali aku nak berubah tak jadik2

0 orang mengomen:

Catat Ulasan

 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.