Sabtu, 16 Jun 2012

TULIS BLOG SEBAB RIAK (bodoh)

maju lah islam demi dunia dan akhirat
salam :)

lame benar dah aku tak update blog ni. sesawang dah tumbuh merate2 disegenap ceruk alam dan dunia blog aku ni.

first wat blog and bergelar blogger ni semata-mata untuk dijadikan tempat menulis dan meluahkan segala yang terbuku dihati. tapi bila dah lama-lama rasa nak kan populariti. nak ramai orang baca apa yang aku tulis.

dalam kata yang lebih mudah nak "RIAK". bila tak ada orang nak baca mulai rasa malas untuk update. hahaha (my mom always said that aim some kind of knuckle under)

macam-macam nak buat nak tarik perhatian orang. tapi sekarang baru aku tahu. aku menulis jadi blogger n bukan sebab nak polpularity, bukan nak suruh orang simpati. tapi ia sebagai suatu kepuasan.

mulai hari ini aku aku berikrar untuk menjadi blogger yang sejati huhuhu.....

p/s : ok geng aku nk kuar sat ni nak anta ummi tercinta aku umah kak long aku.. lain kali aku tulis lagi :) bubbbbye
 
Copyright (c) 2010 rimbun menghijau. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.